5% EXTRA kassakorting

Van het wereldberoemde wijnhuis Bonacchi heeft Wijnvoordeel de Il Veccio Maestro in de aanbieding met extra kassakorting.

Vlaggenschip
Deze fluweelzachte Chianti Riserva is vernoemd naar ‘de oude meester’ van het wijnhuis. In dit vlaggenschip komen traditioneel vakmanschap en moderne technieken op een schitterende manier samen én dat proeft u! Het resultaat is een krachtige, smaakvolle en Chianti Reserva waarin alles klopt. Daarom is het extra spectaculair dat u deze Il Vecchio Maestro voor slechts 11,98 / 6,99 6,64* mag bestellen bij afname van 3 dozen!

Proefnotitie
Een echte Italiaanse klassieke Chianti met klasse! Uitbundig in de geur van rood fruit, zoals kersen en bessen met daarnaast tonen van specerijen. Een ware fruitexplosie die zacht en soepel is met daarnaast lichte tonen van specerijen en kruiden. De rijping van maar liefst 24 maanden, waarvan 12 maanden op hout, geven deze wijn een zeer elegante structuur.

* De actiecode is geldig vanaf 3 dozen en uitsluitend geldig op de Il Vecchio Maestro Chianti. | Niet inwisselbaar i.c.m. andere actiecodes. Eén actiecode per klant/bestelling per adres.